A PLACE CALLED HOME

En solig söndag. Vad mer kan man begära? Medan jag startade kaffet och tände ljusen så gick han och handlade nybakade frallor. J & G kom över och gjorde oss sällskap. Börjar bli en helgtradition. Det gillar jag. När faten var tomma och i stället hoppat in i diskmaskinen så svirade vi om till termobyxor och vantar. Är det en solig söndag så är korvgrillning obligatoriskt. Helst vid en brygga där vattnet glittrar.

Nu är vi i alla fall hemkomna igen och har krupit ner i soffan, under varsin filt och Netflix i rutan. Förutom att packa inför morgondagens avfärd till storstan så ska jag inte röra mig en meter till idag. Chips. Dipp. Coca cola. Beck. Brasa. En fin melodi. Ha en härlig söndag, så länge!

Förresten! Tack för alla fina ord om lägenheten. Blir så glad! Ni är många som om soffmöblerna. Soffbordet kommer ifrån IKEA och tillhör Stockholmsserien. Helt sålt askfaner-skivan. Soffan heter Petito, och tyget är Tristan Stone. Tavlan med cykeln är ifrån Grandpa och korgarna från vår lokala blomsteraffär.

Inlägget A PLACE CALLED HOME dök först upp på kajsasven.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *