Burton och Slopetrotter

Hej babes

Jag är numera Burton frälst. Jag skrev ju på Instagram tidigare i veckan att jag skulle ha med mig snoawboarden från alperna hem, kosta vad den kosta ville, hahaha. Tyvärr var den inte till salu ALLS, tro mig, jag försökte allt hos gubbarna på uthyrningen. Fick lite sorg när dom sa nej. Så jag köpte mig nya skidglasögon för att trösta mig lite, hahaha.

Så nu känner jag verkligen att jag behöver en ny bräda, och har bestämt mig för en Burton. Jag har aldrig tidigare åkt på en skönare bräda. Och jag har även bestämt att jag ska åka mycket oftare än jag gör nu. Det är ju en sådan skön känsla och det gör så himla gott för knopp och knopp att vara ute och röra påsig i friska luften. Och känslan när det suger i benen efter en lång backe, inget slår den.

Tänkte bara skriva lite om resan till Canazei i italien. Vi åkte med Slopetrotter och resan är verkligen prisvärd.

För 11000:- /person fick vi flyg, transfer, hotell med frukost & middag samt liftkort i en vecka. Visst var det bra pris?  Vi flög till Innsbruck i Österrike och åkte buss därifrån över till Italien. Allt var mycket bra arrangerat  av slopetrotter. Boendet var väl inte det bästa vi bott på men vi var faktiskt väldigt lite på rummet, vi var ute i backen från morgon till kväll. Maten däremot var fantastisk på hotellet. Lunchen åt vi ofta uppe på en alptopp, och maten är verkligen magisk, gulaschsoppa, pizza, pasta, allt smakade ljuvligt. Och självklart även vinet i Italien. Flera eftermiddagar hade vi ”afterski” på ett vinotek nere i Canazei by där vi drack helt magiska viner.

Innan denna resa trodde vi absolut inte att vi kunde åka till alperna med barnen, men oj så fel vi har haft. Skidbackarna är helt exemplariska att åka med barn. Långa sköna och inte alls så brandta som vi trott. Och det var flera barnfamiljer med på resan.

Detta är inte sista gången vi åker till alperna kan jag lova. En av dom absolut bästa semester vi nånsin gjort.

Lika fina bägge två dessa brädor…. 

Inlägget Burton och Slopetrotter dök först upp på Marit Orrebo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *