Lindex jeans och måndags fight en unge

Hur coola var inte dessa 2-färgade jeans från Lindex? VERA skinny high jeans tvåfärgad, 399 SEK, du hittar dom HÄR

Hej fina ni

Idag har jag haft en sån där riktigt måndag. Minus 24 grader här i Borlänge imorse så det vara bara att klä ungarna i underställ under vanliga kläderna och iväg. Själv hade jag en dag framför mig med massa tungt jobb. När klockan var efter 14 ringer Levis och har fastnat med tungan på en lyktstolpe i skolan, han är ledsen men blöder. Mormor har hämtat hem grabbarna men Levis är fortfarande ledsen. Inte blir det bättre av att Maximilian retar honom (här börjar mammans tålamod prövas)

Väl hemma så tröstar jag Levis som gått med tungan ute ända sedan lunchrasten i skolan, lilla skrutt. Maximilian säger jag till såklart och ber honom göra läxa för han har prov om 2 dagar. Ungen flippar och tycker allt är tråkigt och ”skit trist” Vi börjar bråka och det blir bara värre och värre, ungen börjar gråta och säga fulare och fulare saker till mig.

Jag fattar ingenting och blir skit arg, ett litet prov. Bara läs och plugga liksom, hur svårt ska de va? Själv har jag frusit atselet av mig hela dagen och burit möbler.

Morfar skjutsar Levis, som nu mår bättre, till träning för jag och Max står bara och skriker till varandra. Han har blivit som en riktig tonåring ibland.

Vi lugnar ner oss i varsitt rum under ca 30 min. Sen går jag in och pratar med honom. Berättar att jag absolut inte tolererar hans beteende, varken mot mig eller Levis.

Sen frågar jag om han är hungrig, det är han (tydligen ingen god mat i skolan) Då förstår jag, han har knappt ätit ngt på hela dagen. Han äter 2 smörgåsar, 1 skål med fil pluss en mandarin. Sen gick läxläsningen som en dans, Phu….. Men som sagt, endel dagar är bättre än andra. Håller ni med?

/Marit

Inlägget Lindex jeans och måndags fight en unge dök först upp på Marit Orrebo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *