HEJ HALLÅ!

Har en kort liten paus emellan kundmötena och tänkte passa på att säga hej. I Stockholm är det trevligt. Kallt, så in i hel-vete. Många många minusgrader. Tur man har en varm stor kamel runt sig (obs, fejk så klart).

Igår kväll efter en lång dag på kontoret checkade jag in på Elite Plaza och värmde mig lite bland de fluffiga lakanen. Men där stannade jag inte länge. Efter en efterlängtad konversation på messenger så var det bara att svira om och bege sig mot Brillo.

Där satt nämligen Lovisa och Lisa med varsin varm choklad. Göllisar! Dessa reste jag Bali runt med för exakt ett år sedan. Det var en kväll i Canggu och jag hade precis haft min andra skypeintervju med Bubbleroom över Skype. Efteråt gick jag ut på balkongen med en påse chips och en öl, och på balkongen jämte satt tre goa tjejer från Norrköping. Ett par minuter senare gick jag över till dem, checkade in på deras rum och sedan fick jag följa med på deras äventyr. Fan, vilka veckor vi fick tillsammans! Tänk att man kan korsa varandras vägar så där.

Ett par koppar kaffe och en två timmars lång catch-up. Om livet, killar, jobb, lägenhet. Allt som hänt på ett år, helt enkelt.

Det var mysigt! När kopparna var tomma så kramades vi länge och lovade varandra en andra dejt. Med en närmare framtid än ett år.

Sedan gick jag Birger Jarlsgatan tillbaks till hotellet igen. Och sussade sött. zzzZZzzz.

Inlägget HEJ HALLÅ! dök först upp på kajsasven.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *