Ny soffa

[blogginlägget innehåller reklamlänkar]

Hej

Vi har beställt en ny soffa. Hur mycket jag än älskar den gröna i sammetssoffan från jotex (jotex har just nu 20% på alla soffor och fåtöljer, tom 11/2) så blev den för liten för vår familj på 5 nu när vi inte får plats med någon stor schäslong bredvid som i gamla huset.

Den nya kommer från Meli meli och är i linne. Den passar bättre i nya huset tycker jag. Jag älskar ju kontraster, så i gamla, mer lantligare huset älskade jag sammetssoffan. Det blev en skön cool kontrast till allt det vita och gamla. Och nu tvärtom, i vårat hus med nyrenoverade ytskikt vill jag ha en bohem soffa. Däremot passar mattan och stolen lika bra till den nya soffan, toppen.

Jag var först inne på en grön soffa, beställde tillochmed en sådan först. Men ångrade mig efter 1 dygn och fick lov att skicka ett mail i panik när jag vaknade imorse, hahaha. Nu blir det en grå, nr 2 på bilden nedan. 

Här ser ni soffan i gamla huset och i nya. Ser ni lite vad jag menar med kontrast? Den gröna ”poppar” mer i det gamla svart/vita huset med gamla ytskikt. Medans den nu nästan försvinner nu i det lite mer murriga hemmet. 

/Marit

Inlägget Ny soffa dök först upp på Marit Orrebo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *