Vår platsbyggda hylla

Här är hyllan färdigmålad och på plats, och vi är såååå nöjda. 

Jag ville inte ha hyllan byggd i olika moduler som jag sett att andra har, jag ville ha ett enda stycke (Gud va krånglig hon ska va då) Jepp. Och alla ”hål” lika stora. Ett tag  at jag inne på att ha större hål nertill där veden ska vara. Men insåg att jag skulle irritera mig på osymmetrin. 

Här är hyllorna på plats, en är exakt måttad med klossar under för att hamna slickad under fönstret, väldigt viktigt. Hålen är exakt 27,5 x 64,5 cm. Och hela hyllan är 70 cm hög. Modulen är drygt 2 meter lång st.

På denna bild är hyllorna målade av mig, och tittar ni noggrant så ser ni att jag även målat listen på golvet i samma gröna färg. Det blev fel när bokhyllan väl var på plats. Så jag fick måla den vit igen, hahaha 

Som sagt, vi är supernöjda med vår hylla och det fylls på med ved väldigt ofta nu när det är så kallt ute.

/Marit

Inlägget Vår platsbyggda hylla dök först upp på Marit Orrebo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *