Spetslinne

Linne från Gina tricot HÄR 

Sååå fint i ryggen 

 

Hejsan

Jag har fått flera frågar vad jag varför spetslinne under ibland. Och samlingen är den att jag har flera. Detta är mitt favorit, ett budget kap från Gina Tricot för 199:-  det svarta har varit slut länge men jag såg att kommit påfyllning på webben så jag passar på att tipsa om det. Man kan ju både klä upp och klä ner det. Ha det till fest bara som det är, under en kavaj eller över en tisha till vardags. Super smidigt och bra plagg tyvker jag som älskar när man kan ha många användningsområden till ett plagg.

Just nu sitter jag och väntar på Pär, jag ska överraska honom med en hotellnatt på Bisbergsherrgård här i dalarna, inte långt från vårat hus. Jag har hört att kocken, Linus, ska vara grym. Han kommer från Lammet och grisen i Sälen. Jag tänkte ta med kameran och fota lite så ni får se sen. Jag har packat ner den ”lilla svarta” och badkläder.

Hoppas ni får en mysig fredagkväll.

/Marit

Inlägget Spetslinne dök först upp på Marit Orrebo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *