Skin Renewal

[Blogginlägget är ett samarbete med Swiss clinic och innehåller reklamlänkar]

Hejsan finingar.

Jag har en ny hudrutin och den fungerar verkligen heeelt fantastiskt. Jag måste dela med mig till er. Ni gillar ju mina skönhets tips, och detta ”föryngrings knep” kan vara mitt bästa hittills. Vem vill inte ha rynkfri, fräsch hud med mindre synliga porer? Öööh JAG iaf. Jag tycker förresten mina porer har blivit större med åren, det är nåt jag inte gillar.

Jag har testat denna ett tag nu och jag skulle aldrig tipsa er om jag inte själv gillar produkten, det vet ni. Jag har redan berättat om nattcremen som jag är väldigt imponerad av från Swiss Clinic, och när jag fick chansen att testa denna blev jag väldigt glad.

Det är en skin roller tillsammans med ett serum. Hemligheten är dom små små nålarna i skin rollerna som gör att huden förnyas och producerar kollagen, tadaaaa. Im in love. Nu ska huden bli ung och fräsch. Bara namnet, skin renewal = hudförnyelse. Yay!!!

Med koden LOVE25 får du 25% rabatt på hela sortimentet. Du hittar skin rollern HÄR

Men passa på, koden gäller idag och imorgon, 13-14/2

 

”Hudbehandlingen består av två produkter som tillsammans starkt stimulerar produktionen av kollagen. Fina linjer, rynkor och ärr reduceras, huden blir fastare och slätare, elasticiteten förbättras och grova porer blir mindre. 

Behandlingen stimulerar och förnyar huden – inifrån och utifrån. Fina linjer, rynkor och ärr reduceras, huden blir mjukare, blodcirkulationen stimuleras, elasticiteten förbättras och grova porer blir mindre. Lämnar huden med en jämnare ton och blir mer motståndskraftig. En effektiv hudbehandling som bromsar hudens åldrande och bevarar hudens vitalitet och energi.

Jag ”rollar” huden varje kväll i 5-7 dagar sen vilar jag huden lika länge. Sen återupptar jag behandlingen igen. Denna metod görs ju även dyyyyrt på salong, sk mickronålsbehandling. Men nu kan du alltså göra den hemma i sitt eget badrum för en betydligt billigare slant.

/Marit

Inlägget Skin Renewal dök först upp på Marit Orrebo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *