Helgbukett

[Blogginlägget är ett samarbete med Ellos och innehåller reklamlämkar]

Vas 249:- HÄR / Stolar 2-pack HÄR (just nu nedsatta 30%) Bordet kommer från OR design

Hej fina ni

Återigen vill jag bara ge alla er en stor varm kram för alla fina hälsningar, kommentarer och mail. Ni anar inte hur glad ni gör mig och denna gång även Pär. Tack för att vi får berätta vår historia som både innehåller kärlek, sorg, skam och lyckligt slut, TACK❤️

Jag har helt snöat in på kvistar till mina helgbuketter just nu. När  jag hittade denna vas hos Ellos fick jag lov att klicka hem den. Man får mycket vas för 249:- den är rejäl. Sen tänker jag att den kan ha dubbla användningsområden. Ni känner ju mig, det är ju lite av min grej. Kan jag hitta fler användningsområden än ett så blir det ofta ett köp. Och vasen tänker jag att jag kan fortsätta samla vin/champagnekorkar eftersom vasen jag har nu (som ni ser i bakgrunden) är ganska överfull, hahaha.

/Marit

Inlägget Helgbukett dök först upp på Marit Orrebo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *