Hos systern

Ljuvlig bohemisk kudde, HÄR

Hej hallå! Att starta morgnarna över ett frukostmöte borde bli en vana tycker jag. Lite catch-up med bästa Schackarna. Ni följer väl oss på insta? Vi skickar ju paket till hela Sverige numera @Schackmattmode. För nya läsare – Det är en klädbutik som drivs av mamma och moster mitt i Sölvesborg. En butik jag jobbat i om somrar och helger de senaste åren. De är också återförsäljare till Bubbleroom, vilket gör dem till mina kunder då är jag är B2B ansvarig på Bubbleroom. Jullan bjöd på surdegsbullar och pålägg bättre än på hotell. Tycker det är så himla fint hos J just nu. Allt grönt och rosa – En färgkombo jag verkligen blivit kär i. Den bohemiska kudden på näst sista bilden fick hon av mig i alla hjärtans present, också en stil som jag kärat ner mig i. He he.

Annars då? Lite mer fredagsjobb att checka av. Ska också hinna med att bjuda över farmor och farfar på kladdkaka och i kväll blir det middag hos päronen. Som vilken fredag som helst.

Happy F!

Inlägget Hos systern dök först upp på kajsasven.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *