Nya sängkläder

[Blogginlägget innehåller reklamlänkar]

Beach house 

Nya sängkläder från Beach house i färgen Plain coffee från Hemtex. Vi har kingsize täcke, såååå skönt. Vi började med det för bara nåt år sedan och vi kommer inte gå tillbaka till två enkeltäcken. Du kommer direkt till påslakanet HÄR

Jag tycker denna varma bruna färg passade så bra med trädetaljerna i det annars mörkgrå sovrummet. Vår väggfärg är dock inte så kall och gardinerna går mot brunt också, så detta blev klockrent. Färgkod: S 4502-y

Vi har andra färger från Beach house sen förut och dom är överlägset dom mjukaste och skönaste sängkläderna vi har, älskar dom. Det man hört ÄR inte överdrivet. Dom är magiska. Till och med ungarna älskar att ligga i vår säng pga av sängkläderna. 

 

Tavlan bredvid sängen har jag tryckt upp på ett lokalt tryckeri.

Hej på er

Shit vilken seg måndag hittills. Men igår kväll började min mage krångla oC jag fick springa på toa hela kvällen och även flera gånger inatt. Tror kycklingsalladen jag åt till lunch inte va helt 100….. Ska snart ge mig ut på en joggingtur iaf. Behöver lite luft och piggna till för ikväll blir det super-super-fest. Min kollega Tessan ska ha stor 40-års fest, och den, mina vänner, den vill man INTE missa. Om vi säger såhär, min Tessan spar inte på NÅT när det är fest. Älskar henne för det. All in liksom, hahaha.

Barnen får hänga med mormor och ha mellomys tills vi kommer hem inatt.

Hoppas ni får en härlig lördag ni med.

/Marit

Inlägget Nya sängkläder dök först upp på Marit Orrebo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *