Helgen i bilder

Lördagen startades med ihopp i gympadress. Ytterst vanligt inslag vilken dag som helst.

Vi fuskbakade något att ta med oss till Rebeccas brunch och glaserade färdigköpta mini-donuts. Tjejerna doppade i flera omgångar i rosa, grönt och blått så blev det lite regnbågs- unicorn- något i den stilen-touch på det hela.

Sedan beundrade jag mina liljor jag fick av Andreas på allahjärtans som nu slagit ut så där fint. Sedan åkte jag iväg på Bodybalance (yoga och pilates typ.

Efterlängtat träningspass och så skönt att sträcka ut alla stelheter. Det enda jag har svårt med är den långa avslappningen. Låg mest och tänkte på varför Andreas inte äger någon svart skjorta, att Althea nog vuxit ur alla sina sommarkläder så vi behöver uppdatera lite inför resan, att vi måste fixa pass till Juni och hur konstigt det hade varit om en ropade något opassande där mitt i all tyst och avslappnad stämning.

Sedan åkte jag hem och hämtade den här loppan som bytt till ännu en outfit och åkte hem till Rebecca där vi träffade hennes familj plus Kajsa och August på brunch.

Sedan kom den där migränen och jag gjorde ett tappert försök, någon gång mellan varven (lite suddiga timmar om jag ska vara ärlig) att hänga tillsammans med tjejerna och Andreas i lekrummet.

Någon hittade den enda lådan som hon inte får ha som innehåller alla yttepyttesmå dockhusgrejer.

Söndagen startade vi med att göra krabbelurer till frukost som också fick följa med till skidbacken.

Här kämpar jag och Althea på i backen och jag är fortfarande impad över hur mycket hon vågade och hur snabbt hon lärde sig.

Vägen dit dock… alltså finns det någon gång man längtar mer efter sommar än när det ska krånglas på overaller, halskragar, mössor och familjepackas för en del vintertimmar utomhus? Lägg till en hund som vägrade bli rastad för att hon visste att vi skulle lämna henne. Så hon fick helt enkelt följa med. Smart hund.

Ack ve denna svett på överläppen.

Loppan hade knappt ro att få i sig några krabbelurer innan hon ville ut i backen igen.

Söndagsmiddagen blev den planerade Bi Bim Bapen som vi lagade efter DETTA recept. Istället för entrecote tog lövbiff och tofu. Bilden gör inte riktigt rätt för hur gott det faktiskt var. Tror att Andreas tog tre gånger.

Dock fick jag själv  inte ner mer än några tuggor, inte för smakens skulle, utan för att det var precis efter migränåterhämtning. Tur att jag hade matlåda med samma innehåll idag istället.

Lek, mat i olika former, skidor och migrän —> vår helg!

Inlägget Helgen i bilder dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *