Ellos ”brand days”

[Blogginlägget är ett samarbete med Ellos och innehåller reklamlänkar]

 

Just nu har Ellos ”Brand days” med 20% rabatt på alla märken tom 26/2 med koden: 375712.

Jag tittar självklart på jeans. Och jag tänker absolut klicka hem ett par nya ljusa jeans till våren, det lutar starkt åt ett par slitna 501:or skinny.

Mitt tips till er är att beställa hem 2 par i olika stl så du kan prova hemma. Så gör alltid jag, När jag köpte hem mina levis shorts från Ellos förra året beställde jag till och med hem 4 par eftersom alla par är olika i tvätten.

Jeans 501 skinny lovefool HÄR

Levis 501 skinny HÄR

Levis jeans kjol HÄR

Levis 501 skinny HÄR

Jeansshorts HÄR

Här har jag mina 501:or på mig. Det bästa med dom är att dom kan antingen ha en ”boyfriend fit” om jag är i bra form. Annars lite tightare om jag gått upp några kilo. Dessa är aningen mer baggy i benen än skinnyfit, jag har stl 27/32 på dessa. Supersköna verkligen.

Alltså denna jäkla magsjuka. Man blir ju helt orkeslös i kroppen. Jag var däckad i 1 dygn, kräktes i 1/2. Idag hade jag inget val, det var bara att gå upp och jobba. Det är väl egentligen det som är mest negativ med att vara egenföretagare. Man har inte tid att vara sjuk. Jag hade en tömning som egentligen skulle vara klar i måndags, men det gick bara inte. Jag sköt på det en dag, skulle ha legat och vilat idag med känner jag. Det var tyvärr ingen liten tömning heller, en tom 3:a i ett hus med många trappor och dörrar…… Nu är jag helt slut kan jag säga. Slänger mig i sängen och fortsätter titta på ”Younger”  Så jäkla bra serie alltså. Lilla mamsen har kommit med torsk, ris och blåbärssoppa åt mig. Så nu ska väl orken komma tillbaka tänker jag.

 /Marit

Inlägget Ellos ”brand days” dök först upp på Marit Orrebo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *