Nybrobacken


Hej fina ni

På torsdag kvällar är det kvällsåkning i en liten skidbacke, Nybroberget, som ligger bara 10 min bort med bil. Det är en som himla mysig grej att göra tillsammans tycker jag. Eller, Maximilian såg vi inte ett dugg på hela kvällen. Han åkte med ett gäng kompisar.

Men jag och Levis har så mysigt och roligt ihop. Han håller fortfarande på att lära sig svänga ordentligt i brandten med brädan. Och det är kul att han är så duktig och har sådant tålamod tycker jag, det blir ju några vurpor varje gång. Min bror, hans Linda och grabbarnas kusin, Felix var också där. Sån lyx att få åka iväg en helt vanlig vardagkväll till skidbacken ändå. Och ikväll var det även musik på i backens alla högtalare, ni hör ju vilket mys…… Imorgon är det fredag hörrni och Pär kommer äntligen. Har inte träffat honom sen i söndags natt, kräknatten, Hahaha.

/Marit

Inlägget Nybrobacken dök först upp på Marit Orrebo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *