Leah MOM jeans

[blogginlägget är ett samarbete med Gina tricot och innehåller reklamlänkar]

Hej babes

Fredag idag, så skönt såklart. Fredagar är alltid härliga på ett eller annat sätt. Den här fredagen kommer Pär och vi har inte setts sen i söndags. Och då låg jag och kräktes, inte så himla härligt. Tyvärr har jag gått och blivit dyngförkyld, vem blir magsjuk OCH förkyld på en och samma vecka. Jag har inte varit sjuk på huuur länge som helst ju. Jävla skit. Om jag längtar till gymmet? JA!!!!

Jag tröstade mig med lite shopping på Gina Tricot i min hemstad borlänge. Dom hade precis fått in dom här superjeansen. Jag stod faktiskt klar att betala när gulliga Johanna, butikschefen, skickar in mig i provhytten med dessa. Och det är samma modell som jag skrivit tidigare på instagram. Leah MOM jeans. Alltså jag ÄLSKAR dom. Hög midja, rejäl i jeans tyget (inge sånt där superstretch som känns som tights) men ändå så mjuka. Sen älskar jag blockranden/revären på sidan. Dom ser inte ut som alla andra jeans jag har i garderoben. Vilket lyfter en helt vanlig tisha en tråkig vardag. Så självklart åkte även dessa med i påsen. Jag har stl 36.

 

Jeansen kostar 599:- och du hittar dom HÄR

 

 

Det är min lilla Levis som fotat mig, visst är han duktig? Han tycker tillochmed det är skoj. 

 

/Marit

Inlägget Leah MOM jeans dök först upp på Marit Orrebo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *