Rouge tips

[Blogginlägget innehåller reklamlänkar]

Hej på er

Hoppas ni har en härlig Lördag. Själv ligger jag i soffan med sprängande bihålor och snorig näsa. Men det är så tråkigt att prata om så det skiter vi i. Vi kör lite make up istället, betyyydligt roligare.

Jag har köpt ett nytt rouge för ett tag sedan som jag måste tipsa om. Det var faktiskt min mamma som köpte det först och så fick jag testa och älskade det på en gång. Så jag klickade hem ett eget på en gång.

Det kommer från Clarins och är i färgen 07 Tawny pink. En härlig brun/rosa rouge som passar dom flesta hudtoner.

Du hittar det HÄR

(den lilla borsten som följer med i endel frp kan ni bara slänga)

Den här rougeborsten från Kicks egna kollektion är jag jätte nöjd med, helt perfekt i storlek. Du hittar den HÄR, Just nu på 25% rabatt.

Bild med Clarins Tawny pink på kinden, en härlig mjuk färg som smälter in. Könns som man får en sån där frisk färg som att man gått en stund ute i kylan. 

Här är mitt andra favorit rouge, ett riktigt budgettips faktiskt, 99:-

Jag gillar den starka färgen som man kan bygga upp mer till fest, eller bara svepa lätt över kinden till vardags. Kika på bilderna nedan.

Det kommer från kicks egna sortiment, färgen heter Cactus flower. Du hittar den HÄR, just nu 25% rabatt (på hela Kicks egna make up serie, Kicks beauty)

”Vardags svep”

Här samma rouge men lite mer ”uppbyggd” färg. 

Och när jag ändå håller på så måste jag tipsa om denna budget-glow som också är på rabatt.

Även den från Kicks beauty, nu 149:- Du hittar den HÄR,

Den finns i 2 olika färger. Jag har den mörka, nr 2 glam bronze. Denna tar jag allra sist och doppar min största puder borste, skakar av, sen sveper över kind/panna/näsrot, för lite extra glow liksom. Den är uuunderbar på sommaren när man fått lite färg (jag kör den året runt för jag älskar glow)

Min sminkväska är verkligen proppfull med både lyx och budgetprodukter. Jag älskar att testa nya saker och ibland hittar man sådana där riktiga guldkorn som man inte vill vara utan.

/Marit

 

Inlägget Rouge tips dök först upp på Marit Orrebo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *