EN HELG TILLSAMMAMS

En helg går fort när man har roligt! Här hemma har det varit fullrulle mest hela tiden. I onsdagsnatt kom syster Olivia med familj upp till Matilda och Johans nya hus för en helgs häng. En helg som innehållit det mesta!

På torsdagen var det fantastiskt väder ute så vi passade på att leka ute i snön, kasta snöboll och åka pulka. Kallt med härligt!

Barnen var såklart överlyckliga för snön och det var första gången Iris åkte i en pulka, hon verkade gilla när Olivia drog henne lite snabbt: ) Vi tänkte göra lunchen lite mysig och tända en lite eldkorg och grilla korv över den. Men tanken var mysigare än det blev, så efter några kalla minuter och hungriga magar gav vi upp och gick: )

På fredagen hade vi (Matilda & Olivia) bokat oss på Dannys show NU. Vi har båda haft ögonen på den länge men inte fått ihop det med datumen men detta blev en perfekt kväll för oss att komma iväg tillsammans och göra något roligt! Vi mötte även upp vår kompis Madde i stan. Vi var alla impade av showen, så för er som funderar på att gå- GÅ!

Det blev sen hemkomst och tidig morgon på lördagen, Olivias äldsta pojk Otto fyllde 8 år. Så vi var alla uppe och fixade frukost på sängen till honom och gratulerade honom. En glad och förväntasfull kille.

Utöver paket så fick han också en förmiddag med Johan på hans jobb där Otto fick bestämma olika case och sedan agerade Otto och Johan poliser, och vi andra diverse brottslingar.

På kvällen kom några vänner över på födelsedagsmiddag och sen var det söndag och dags att säga hej och tack!

Hoppas ni haft en härlig helg!

Kram från oss

Olivia & Matilda

Inlägget EN HELG TILLSAMMAMS dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *