Protein bars

[Blogginlägget är sponsrat av Gymgrossisten]

 

 

Hej på er

Det damp ner en låda proteinbars från Gymgrossisten härom dagen. Det var deras senast nyhet, en bars med endast 0,6-1,6 g socker och helt glutenfri.

Jag brukar ju emellanåt göra egna bars hemma och ha med mig som mellanmål. Men det orkar jag ju inte alltid. Så dessa är en dröm att varva det annars ganska tråkiga ”ägget” till mellanmål.

Jag tycker det är superenkelt och det går snabbt att få i sig. För mig som jobbar på så många olika ställen varje vecka och ibland glömmer vad klockan är när det ör dags för lunch så är dessa snabba mellanmål toppen. Och eftersom jag är noga med maten pga av min träning så stoppar jag inte i mig vad som helst, endel bars jag tittat på i affären är alldeles för söta och innehåller för mkt socker och mjölkprodukter.

Star Nutrition High Protein Bar som kommer i 3 olika smaker: Coconut Dream, Choco Brownie och Salted Caramel.

Min favvo är helt klart Salted Caramel. Dom är otroligt mättande och ibland orkar jag inte få i mig hela ens, och det mina vänner händer inte ofta. Det gottigaste är iaf den mjuka kärnan i mitten, som godis liksom fast nyttigt.


• Fantastisk smak och konsistens
• Glutenfri och endast 0,6–1,6 g socker per bar
• Mjuk bas med en kärna av choklad-, kokos-, eller karamellsås
• Chokladöverdrag med toppning
• 20 gram protein och 195–202 kcal per bar

HÄR kommer du direkt till Gymgrossistens sida med dessa läckra snacks.

/Marit

Inlägget Protein bars dök först upp på Marit Orrebo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *