WISHES


09.19 AM

Precis ätit en bigga frullis i form av både fröknäcke, kokt ägg och gröt med jordnötssmör och banan. Nu är jag mätt och redo för en ny dag. Vaknade på en bra sida idag. Igår slog jag försäljningsrekord så jag är väldigt glad. Att uppnå mål är ju en sporre för att jobba ännu hårdare. Man vill liksom nå ännu flera mål. Högre mål. Kul! Utanför snöar det. Jag som mentalt redan hade gått in i vår och vitsippeplockning och utomhusfikor. Men kyligt ute gör ju det desto mysigare inomhus. Jag har precis placerat frukostfaten i diskmaskinen, tänt några ljus och målat naglarna. Let’s get this day started!

(Ads) Liknande ringar HÄR, HÄRHÄR / Jeans, HÄR & HÄR / Tisha, HÄR & HÄR

Inlägget WISHES dök först upp på kajsasven.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *