BANANA & PEANUT BUTTER

Morning morning! 

Ingredienser för en härlig torsdagsmorgon: Kaffe. Weetbix med mjölk, banan och jordnötssmör. Julias nybakade fröknäcke med creme cheese och fikonmarmelad. Ett kokt ägg. En nyvaken hund. Och lite morgonsol igenom köksfönstret. Jag visste inte vad Weetbix var för något innan jag reste till Aussie. Där fanns två olika typer av backpackers – De som åt toast med jordnötssmör varje morgon pga gott och billigt (det var jag). Och så fanns de som hade rest en längre tid och i stället hade lämnat toasten för att övergå till det lite nyttigare alternativet. The Weetbixers. Det smakar som gröt, fast liksom härligare konstisens. Och så är det ju kallt i stället för varmt. Testa!

Vilken skön torsdag va? Solen skiner. Igen. I eftermiddag ska jag till frisören. Sedan blir det nog en roadtrip med systra mi. Är det torsdag så är det. Kram!

Inlägget BANANA & PEANUT BUTTER dök först upp på kajsasven.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *