MITT BÄSTA TIPS INFÖR HELGEN!

Igår när Johan kom hem från jobbet hoppade vi direkt in i bilen för att åka in till stan. Min kusin som fyllde 50 år var uppe i Sthlm för diverse överraskningar! Vi käkade middag tillsammans ett helt gäng och det ör alltid lika mysigt att hänga med den familjen!

Vi blev inte så sena hem eftersom Iris såklart var med, och dessutom förkyld. Hon somnade i bilen hem men hade sen en jobbig natt, hosta och snorig. Vad ska man göra liksom? Suger snor i näsan och hon sover på mitt bröst och jag halvsitter. Trots denna stökiga natt så vakna hon ändå samma tid som alltid, 06.00! Jag var ett vrak men var bara att knalla upp!

I min morgondimma gick vi ner för trappen och blev då påmind om gårdagens blomsterbud! För varje fredageftermiddag knackar det på dörren till oss och utanför står ett blomsterbud! Jag blir lika lycklig varje gång även om jag vet att buketten kommer, känns lite extra lyxigt!

Även om huvudet dunkar och jag inte vill något hellre än att gå och sova igen så gör denna ljuvliga prakt morgon något lättare.

Att få starta helgen med en härlig bukett blommor gör nog vem som helst lycklig, jag blir iallafall löjligt ”hoppig” i kroppen och är utan tvekan mitt bäst tips för starten på helgen! Jag har en prenumeration på ”fredagsbuketten” från Flower Republic och kan varmt rekommendera det!

Nu ska jag ge mig på ett försök att söva Iris igen och förhoppningsvis få några minuter själv!

Kram på er!

Matilda

Inlägget MITT BÄSTA TIPS INFÖR HELGEN! dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *