Glasögon

Inlägg i samarbete med Synsam

Sen några år tillbaka har min syn försämrats och jag använder numera alltid glasögon när jag läser, tittar på tv och kör bil.

Med Synsams nya glasögonabonnemang ingår 3 par bågar, försäkring, årliga synundersökningar och byte av ett par varje år – från 199kr/mån. Hur grymt är inte det? Då kan man ju variera bågar efter outfit och känsla.
Jag valt ut 4 favoriter som jag har lånat hem och testar, vilka 3 tycker ni att jag ska behålla? (Omröstning pågår på min instagram). På bild nr. 1 har jag ett par bågar från Fellepini, på bild nr. 2 har jag ett par från D. Arnesen, på bild nr. 3 har jag ett par glasögon från Polo Ralph Lauren  och på den 4:e och sista bilden har jag ett par från Tom Ford.

Skulle Du vara sugen på att testa detta grymma abonnemang så kan Du använda min kod ”gunhamre” och få dom två första månaderna gratis! Synundersökningen ingår dessutom när Du tecknar abonnemang.

Kram /Josefine

Inlägget Glasögon dök först upp på Josefine Gunhamre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *