Soff-ångest

Hej på er

Hoppas ni mår bra allihopa.

Jag behöver er hjälp idag. Jag har ju berättat tidigare att jag beställt en Meli meli soffa i linne. Men efter att fått flera meddelanden från andra som har soffan som var lite missnöjda med just den i linnetyg så avbeställde jag den, jepp det gjorde jag. Jag velade länge fram och tillbaka ska ni veta.

Men till sist så kände jag att tänk om jag haft chansen nu innan att ångra mig och så gör jag det inte och så känner jag att kvaliten på tyget inte är bra. Den är fortfarande dösnygg, absolut. Men den ska hålla för en familj med 3 ungar som inte blir mindre direkt.

Här nedan ser ni soffan min kollega köpt. En stoooooor grön sammetssoffa i howard modell. Den är verkligen gigantiskt djup och skön. Vi säljer även dessa soffor, den största modellen är 3,62 lång och kostar 18500:

Jag är lite inne på om vi ska ha en grå, den skulle gå hem hos övriga familjen, det veeet jag. Pär tex älskar den just för att den är så jäkla skön och rejäl.

Ska jag ge med mig på en sammetssoffa eller ska jag leta en ny i linne? HJÄLP!!!

/Marit

Inlägget Soff-ångest dök först upp på Marit Orrebo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *