Onsdag och hemsk dröm

Onsdag, lill-lördag och mitten på veckan. Vaknade denna onsdag med en mycket olustig känsla efter en stark dröm i vilken jag och Andreas separerade.

Jag hade en klump i magen och har inte riktigt skakat av mig den olustiga känslan. Det där med kärlek är ju en speciell sak. Hur säker jag än må vara på att det är han (Andreas alltså) jag vill vara med så kan jag ju aldrig styra över om han skulle känna något annat.

Och med nu med barn så skulle en separation också innebära samma sak från dem. Huh vilken tanke!

För att lätta upp stämningen så kolla vem som gärna ville agera fotomodell när jag fotade samarbetet med Reforma Sthlm som ni hittar tillbaka till HÄR.

Inlägget Onsdag och hemsk dröm dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *