En dag (till) i skidbacken

Denna lördag tog vi sovmorgon och sedan lördagsfrukost innan vi packade väskan för att ta oss till…

 

Skidbacken! Denna helgen också minsann. Althea har verkligen fastnat för skidåkningen och nu på tredje gången så sitter det riktigt bra. Idag åkte Andreas och Althea nästan hela tiden i stora backen och då med loppan i en sele framför. Gick hur bra som helst.

Och även lilla loppan fick testa på skidorna idag. Alltså dessa stora ögon av lycka. Blir helt klart skidsemester nästa säsong.

Och bland det bästa är väl också fikat? Vi satte oss oblygt mitt i pulkabacken eftersom det var mysigast.

Men så kom det barn som ville åka pulka så vi fick flytta oss till bord och bänkar. Vi fikade på kakor, fil och havrefras.

Och man delar ju systerligt, det är ju sedan gammalt.

Två trötta åkare efter dagens åk. Tyvärr blir det nog säsongens sista. Det syntes på snön att det varit plusgradigt och var ganska så uppåkt och isigt i backen, till skillnad mot de förra gången, men visst vem vet – det kanske vänder och kommer minusgrader och snö igen?

För min del skulle det gärna få bli vår men fortsätta vara vinter i skidbacken – går det att ordna tro?

Nu måste jag skynda i badet, pussa extra på stora loppan som ska sova hos sin mormor inatt och sedan ska vi hem till Petra och Daniel för att se Mello hos dem.

Förresten, innan jag glömmer bort det igen, på sidan där flera av länkarna jag la upp HÄR kommer ifrån så är det 20% rabatt hela mars om ni använder koden MADNESS. Jag uppdaterar inlägget också – det hittar ni som sagt HÄR.

Inlägget En dag (till) i skidbacken dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *