Petito från Furninova

Hej babes

Vi köpte en soffa idag i Göteborg. Alltså planen var att bara gå och provsitta och se  eventuellt klicka hem den på nätet. Men när vi kom till Lilla Soffbutiken på Linneeplatsen så var tjejerna där så otroligt gulliga och när dom började bjuda på vin så var det kört, haha. Eftersom dom hade hemkörning till ett riktigt bra pris så var det klart. Både jag och spär är nöjda. Jag vill ju ha en snygg soffa och Pär vill ha en riktigt skön och djup soffa som man kan ligga sked i, check på både två.

Och efter att ha funderat länge och väl, pratat med min vän stylist-Tette, som är min ”bohemian-sister”, så fick hon mig att förstå att jag inte ska tumma på min stil. Även om en sammetssoffa är riktigt cool så kommer den inte passa in i mitt hem i längden. En linne it is.

Satt och gjort, jag samlade ihop alla tips jag fått av er (ni är underbara, tusen tack)  och sen har jag såklart googlat ihjäl mig några sena kvällar kommit fram till att val nr 1 är en Petito från Furninova.

Och den blev det i färgen Stone i linne tyget tristan.

Jag/vi är så nöjda med valet, haha.Prayade även med min kommer Tessan som frågade en extra gång ”Är du säker nudå?”

Jepp, 100%

Pär vill så gärna ha en puff också, men vi tar soffan först och känner efter sa jag då. Nåt veto ska man väl ha va?

/Marit

Inlägget Petito från Furninova dök först upp på Marit Orrebo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *