Byxdress

Hej finingar

Vilken helg vi haft i Göteborg med våra härliga vänner Bea och Kristian, heeelt underbart. Massor av god mat, skratt och tok.

Måste ju bara visa er min nya byxdress som jag köpte på Gina tricot innan jag åkte.

Byxdress HÄR

Den är rejäl i tyget vilket jag gillar. Jag fick sy upp banden lite för som var för långa. Men det var ju snabbt fixat. Jag har stl medium. Den känns både festlig, cool och klassiskt snygg på samma gång tyvker jag. 

 

Denna råbiff på Toso ville vi självklart prova. Men eftersom vi inte fick bord där så åt jag en i varen tillsammans med en ingefära drink. Heeelt magiskt gott kan jag säga. 

Vi åt på en Italiensk restaurang som heter La Gondola. Förrätten med chèvre som smälte i munnen var himmelsk. 

 

Sen åt både jag och Pär risotto, olika förstås. Vi gör nästan alltid så, beställer in olika mar och byter tallrik efter hälften så man får testa så mycket som möjligt. 

Igår kväll blev det sent. Nattklubbarna stänger 5(!) helt sinnesjukt. Och jag har kommit på att jag pallar inte att festa till kl 4-5, dricka shots, dansa och gå upp tidigt för att resa hem. Usch vilken dag det varit idag kan jag säga, haha. Känner ni som en riktigt tant.

Nu äntligen ligger jag i soffan med fötter som värker och en Pär som står i köket och ska kasta ihop nåt gott att äta. Jag önskade nåt med chèvre och nu börjar det dofta gott från ugnen. En lite chevre chaud tror jag minsann jag får till söndagsmiddag. Ha en fin kväll babes.

/Marit

Inlägget Byxdress dök först upp på Marit Orrebo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *