SUNDAYS AT HOME

I samarbete med Designtorget


Happy Sunday! Är det inte ljuvligt att vakna upp en söndag, utan alarm och veta att man inte har några måsten på hela dagen? Vi ligger fortfarande i sängen och drar oss. Ska snart spela sten, sax, påse om vem som måste gå och köpa nybakade bullar. Det är tur att vi har ett bageri två våningar ner i samma byggnad.

Vi fick förresten en leverans från Designtorget i veckan. Skräddarsydda hyllor med färgen askvit. Tycker det blev jättefint här hemma under snedtaket. Då vi bor i en vindsvåning är det mest snedtak överallt, kan det ju vara svårt med möblering och inredning, särskilt när det kommer till hyllor och tavlor. Men tycker detta blev en riktigt bra lösning. Och vet ni vad? Just nu erbjuder de 10% på all förvaring från String. Hur bra? Du kan enkelt också skräddarsy din hylla i deras ritverktyg.

Nä, nu kurrar magen. Time for Sunday Brekkie. Kram!

Inlägget SUNDAYS AT HOME dök först upp på kajsasven.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *