Nya träningskläder från By shape me up

[Inlägget är i samarbete med By shape me up] 

Hej på er.

Måndag igen, idag var måndagen seg alltså. Jag brukar faktiskt älska måndagar eftersom jag älskar mitt jobb. Men jag kände mig fortfarande seg från i helgen och snön vräkte verkligen ner utanför fönstret. Och det är inte superlockande att skotta fram bussen, köra till lagret och pulsa med möbler i snön. Men jag gjorde det och körde såklart även fast…. Jag vill verkligen ha vår nu. Antar att fler kommer som jag?

Jag har även hunnit med gymmet idag. Och vissa dagar är bättre än andra. Idag var inte en sådan dag. Kroppen kändes trött och inte alls på topp. Övningarna var jobbigare än vanligt, ibland är det vara så. Men man får köra på för man vet att nästa gång kan det vara tvärtom. Jag gissar att helgens festande har satt sina spår, man är ju inte 26 liksom.

Aja, lite nya härliga träningskläder hade jag iallafall. Och detta gråa set åkte på idag, jätte fina mesh detaljer i vitt på både linnet och byxorna. Och linnet har inbyggd sport-bh, det gillar jag.

Alla träningskläder kommer från By shape me up

Det gråa setet är ganska litet i storlek tyckte jag, har stl L på både linnet och byxan. Detta gråa set är tillochmed på rea nu. 

Det här linnet är så snyggt att man kan använda det som ett vanligt linne på sommaren. 

Byxorna har meshdetalj i leopard, så coolt 

 

Detta linne med band har också inbyggd sport bh. Gillar när det är lite detaljer på träningskläderna. 

Dagens HIIT-pass. 10 övn som går igenom hela kroppen. 40 sek aktivitet, 20 sek vila. Efter det 20 min pw på löpbandet i lutning. 

/Marit

Inlägget Nya träningskläder från By shape me up dök först upp på Marit Orrebo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *