IKEA SPÄNST

Hejsan.

Fick ett härligt mail Idag från Ikeas press avdelning.

Ikea kommer ut med en ny spännande kollektion den 4 Maj. Kollektionen heter SPÄNST. Jag blev helt kär, speciellt eftersom  jag snart har 2 tonårsgrabbar. Jag föll totalt för kollektionen. Det är lite svårare när man vill inreda grabbarnas rum inspirerande och snyggt nu mot hur det var när dom var 2-4 år om jag säger så.

Det här känns klockrent enligt mig och pressbilderna är så jäkla snygga.

SPÄNST är det kreativa samarbetet mellan IKEA och Chris Stamp, en Los Angeles-baserad modedesigner med det egna varumärket Stampd. Den tillfälliga kollektionen vill uppmuntra människor att organisera, förvara och visa upp sakerna de gillar allra mest. Det kan vara skateboards, en jacka eller ett par sneakers som bara blir snyggare med åren. SPÄNST låter hela dig komma fram därhemma – med samma kreativitet och energi som ute på stan.”

Foto: Ikea

Du kan läsa mer om kollektionen på www.ikea.se/spanst

Denna skateboard förvaring är bara helt klockren. Jag är ju verkligen uppväxt på skateboard eran och alla mina bästa killkompisar, och pojkvänner också för den delen, åkte skateboard på högstadiet och gymnasiet. Hur många gånger hängde man inte med kompisarna vid rampen inne i stan eller i skatehallen. 

Fåtöljen känns stilren och enkel och väldigt lättplacerad. 

Plexilådor till skorna skulle ju vara klockrent i min walk in closet. 

Som sagt, pressbilderna….. klockrent IKEA. 

Här är mina 4 favoriter i kollektionen.  Basketkorgen skulle passa utmärkt på vårat svarta hus.

Vad tycker ni? Fler soon-to-be tonårsmammor som går igång lika mycket som jag. Som sagt 4/5 är datumet att spara i almanackan.

/Marit

Inlägget IKEA SPÄNST dök först upp på Marit Orrebo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *