INGEN BRA IDÉ!

God morgon på er!

Idag gick vi upp som vanligt, väckarklockan Iris drar igång 06.00 med att babbla och gapa, just nu hennes två favorit ord ”mamamamamamamama” eller ”mumba, mumba, mumba” haha det är svårt att inte vakna med ett leende även om jag gärna sovit längre.

Jag och Johan brukar, på lediga dagar, försöka ta varannan morgon eller det är inte riktigt sant, vi brukar mer känna in vem av oss som är mest vrakig. Även om vi, som jag sagt tidigare, får bra med sovtimmar så är vi ändå helt väck när vi ska upp.

Imorse gick jag upp med Iris och körde morgonrutinen. Hon fick sin älskade gröt vid 07 och sen brukar jag trycka på kaffebryggaren och preppa lite frukost. Idag blev det en favorit med keso, blåbär och granola.

Eftersom Iris är extremt mammig just nu (när går det över?) kan jag knappt vara i närheten av henne utan att hon ska vara på/ hos mig hela tiden. När jag inte är med är det inga problem. Dessutom är hon helt galen i allt som går att äta, hon älskar mat. Jag satte mig iallafall med frukosten på mattan där hon brukar hänga, tänkte att jag var tillräckligt nära då. Slutade såklart med att hon kom närmare och närmare.

Vips så satt jag och matade henne och vad tror ni hände?

Ja, ni förstår nog när ni ser bilden… haha blev inga fler bilder. Fram med Vanish och trasa. Inga fler frukostar på mattan: )

Ha en riktigt bra dag alla! Onsdag redan, vad händer med veckorna?!

Kram Matilda

Inlägget INGEN BRA IDÉ! dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *