En sån där riktig feelgood dag

 

Nytt ljusrosa träningslinne från Stadium. Du hittar det HÄR

Älskar rosa ihop med svart och grått på gymmet, men bara på gymmet. 

 

 

 

Hej på er finingar.

Idag har jag haft en riktig sån där feelgood dag så ni anar inte.

Dagen började med att jag skjutsade Levis till skolan, sen lämnade jag in bussen på service. Efter det drog jag direkt till gymmet. Jag var väl på plats på Friskis ca 8.20, där jag spontant träffar på min kompis Åsa på löpbandet. Vi har känt varandra sedan 7.an på högstadiet och vi har även jobbat ihop på Lindex tiden. Jag blir alltid lika glad av att träffa henne, och på slutet har vi tajmat in våran träning samtidigt väldigt bra. Vi hade så mycket att prata om så uppvärmningen blev 50 min istället för 10, hahaha. Så himla mysigt sätt att umgås egentligen, en rejäl PW bredvid varandra på varsitt löpband. Sen körde jag mitt gris-pass, jag kallar det ju så.

2 km rodd, 2 km löpning, 2 km stakning på så kort tid du kan. Ingen vila emellan alltså. Det är i särklass det skönaste passet jag vet efteråt, inte innan, bara efter. Man ligger ner en stund och är lite död direkt efteråt. Testa själv om du har tillgång till gym, rätt skoj att se hur man förbättrar sin tid på varje övn från gång till gång.

Efter det tog jag en lååång dusch OCH, hör och häpna, en stund i bastun med inpackning i håret. Sån jäkla lyx alltså. Jag tror jag var på gymmet i typ 2,5 timme allt som allt.

Sen hörrni gick jag och fräschade till naglarna som inte såg så jäkla skoj ut längre. Även fast jag har gellack så har det lossnat lite nu när det varit så kallt. Den här gången blev det bara helt naturella, jag kan tycka det är skönt emellanåt och bara köra fräscht liksom.

På em har jag suttit hemma vid datorn och jobbat bort lite administrativa saker (mitt värsta) men det måste ju också göras. Alltså, jag som klagat på att jag inte tycker om att vara själv. Idag njöt jag i fulla drag av att vara själv och ägna mig enbart åt det jag själv ville. Ren och skär lyx faktiskt.

/Marit

 

Inlägget En sån där riktig feelgood dag dök först upp på Marit Orrebo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *