BEHÖVER ER HJÄLP

Nu har jag fastnat, kommer inte riktigt vidare i en hylltanke och tänkte ta hjälp av er!

I vardagsrummet, som har hög prio men som vi inte helt landat i, har vi så smått börjat greja. Vi köpte några hyllplan i MDF och började måla. När Johan satt upp första hyllan kände jag direkt att den blev för kort. Tröttsamt men bara att göra om : / Johan köpte nya hyllor och vi gjorde omtag. Nu känns det mycket bättre!

Som ni ser jobbar vi med dolda konsoler, jag är inget fan av synliga och försöker alltid hitta vägar för att komma runt. Här blev lösningen några uppåtvända och några nedåtvända vinkeljärn som sedan döljs av sakerna i hyllan.

En bra grej att tänka på att är att måtta lite böcker och annat som är tänkt för hyllan så man får bra avstånd. Här har jag testat innan med lite plock så vi fick till det bra.

Nu när vi satt upp två hyllplan så funderar jag på ett lite kortare över, ni ser tejpen. Ett till riktigt bra tips som jag lärt mig av Olivia, att använda tejp för att få en uppfattning.

Hämtade lite saker tänkta för hyllan för att få lite känsla och se lite helhet. Vad tror ni? JA/NEJ?

Ha en fin helg alla, ser fram emot er input!

Matilda

Inlägget BEHÖVER ER HJÄLP dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *