Lördagsmys

Afterski när den är som allra bäst, champagne. 

Idag var det verkligen en helt underbar dag i backen, strålande sol och 1-2 minus grader. Jag ÄLSKAR verkligen att åka snowboard, fort fort ska det gå. Svänga och känna hur brädan skär i snön nerför det allra brantaste. Sån underbar känsla, som att man flyger. 

Den där underbar mannen, som jag älskar honom. 

När man får alla samlade i backen exakt samtidigt, då tar man ett foto. Annars åker ju ungarna ifrån oss, i skogen och överallt där vi inte åker. 

Hej finingar

Vilken dag, helt underbart. Snart är våren här, det känner jag i hela kroppen. Håller ni med mig?

Direkt efter backen så överraskade vi ungarna med att åka till lasergame. Tror ni dom skrek av lycka? Så jäkla skoj att göra sådana saker ibland. Förut har vi lurat ungarna att vi skulle till Stockholm och gå på stan och sen åkt på kryssning. Det är så himla kul att se deras reaktion. Vi mötte upp min bror, hans tjej och grabbarnas kusin felix och körde inne på lasergame. Det är så kul att ”bli barn” igen tillsammans med barnen. Dom älskar det.

Ikväll var jag bjuden på en superrolig tjejfest egentligen, jag har varken tackat ja el nej. Just därför att den är så rolig, så många härliga och roliga tjejer och massor av bubbel.

Jag har en pakt med mig själv att det ska mycket till om jag ska skaffa barnvakt eller lämna barnen för att åka iväg en helgdag/kväll. Endel kanske tycker det är fjantigt, men så är det. Jag har tackat Ja alltför många gånger och sen mått dåligt efteråt och fått dåligt samvete. När man bara har sina barn varannan vecka så har man längtat efter dom allt för mycket för att känna att det är ok att åka iväg på en helgkväll. Helgerna med barnen är heliga för oss, det har dom alltid varit. Och som sagt, det blir mycket skoj man tackar nej till. Men jag vill vara med mina barn, jag älskar faktiskt att vara med dom. Vi har så himla skoj tillsammans, så det är inte bara ”jag borde vara hemma med mina barn” Jag vill verkligen vara hemma med dom.

Hoppas ni haft en lika härlig lördag som vi. Imorgon ska jag köra operation rädda fiolfikus, hahaha. Wish me luck.

/Marit

Inlägget Lördagsmys dök först upp på Marit Orrebo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *