PURPLE & PINK

Fy farao vilket göttigt väder!!! Igår hade vi en sån där härlig vårsöndag. Roadtrip med solbrillor, hög musik och rutorna nere. På gräsplanen spelade några fotboll. Vattnet glittrade. I var och varannan trädgård grillades det korv och så hörde man att gräsklipparna dammats av. Vi var på kalas hos Filles systerdotter, lilla Luna, som fyllde 2. Sedan blev det taco-fiesta hemma hos J & G. Livet leker när solen skiner!!! Shit vilken optimist jag är när det är sol.

Nu är det måndag igen. Har hunnit med en morgonpromenad i hamnen, grötfrukost och eftermiddagsmöte över Skype. Medan jag jobbar vidare tänkte jag att ni kanske ville se mina senaste köp. Det vill ni kanske inte. Men jag visar ändå. He he. Kramis!

Bh, HÄR / Knitwear, liknande HÄR och HÄR

Inlägget PURPLE & PINK dök först upp på kajsasven.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *