Event med klass!

En av de blåsigaste och kallaste dagarna i Skåne på länge tog jag mig ut till Holmanäs gård, ett helt fantastiskt ställe, för att vara med på Sandberg Wallpapers release event för sin nya kollektion ”Arboretum”. Se den i sin helhet här.  Och vilken kväll det blev!

Denna vy möttes oss när vi klev in i det gamla stallet på gården. Behöver jag ens skriva mer…

Jag som älskar allt vad dukning och dekoration heter blev mäkta imponerad av Sandbergs kreativa team. Det var inspiration i varenda hörna och inget hade lämnats åt slumpen. Det fanns ormbunke och murgröna i både dukning och som dekoration i taket, till och med toalettpappershållarna var dekorerade med grönt! Överallt fanns tapeter och skisser upphängt – allt i en magisk harmoni.


Detaljer detaljer -älskar när allt är genomtänkt! På olika ställen låg det tvålar inslagna i olika tapetmönster -som vi såklart fick ta med oss hem sen.Bild lånad från Diadonnas blogg

Här sitter jag och ser koncentrerad ut -tror jag lyssnar intensivt då bordsherren talade danska ?

Maten vi fick serverad var en fyrarätters meny utifrån en tolkning av kollektionen som Diadonna gjort. Med arboretum som utgångspunkt hade hon både smak och utseende med sig i sin välkomponerade meny. Det var sååå gott!

Stämningen! Vilket härligt gäng!

Olika träd som pil, kvitten, hassel, bok och ek fanns med på olika sätt i kollektionen. Sandbergs hade även tagit fram en assiett tillsammans med keramikern Annika Lööf som ni ser i bilden ovan. Den var så otroligt söt och hade en perfekt storlek.

Jag kommer leva länge på den här kvällen. Energin jag får av mänskliga möten sitter kvar länge – de känns så mycket viktigare när man spenderar en hel del tid i den virtuella världen.

Mer av min egen tolkning av tapeterna ser ni i ett annat inlägg (snart). En stor favorit var tapeten ”Kvitten” som ni ser lite av här. Den drömmer jag om att ha i vårt sovrum!

/Kram Olivia

Inlägget Event med klass! dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *