Jotex 25%

[Blogginlägget är ett samarbete och innehåller reklamlänkar]

 

Hejsan världens finaste ni

TACK, för era fina meddelanden och hälsningar om gårdagens inlägg. Det är så otroligt skönt att veta att man inte är ensam om sådana där jobbiga känslor. Tack.

Jag vill passa på att ge er en rabattkod på Jotex. Ni får 25% på alla mattor och möbler mellan 21-25 mars med koden: JOTEXLOVESYOU

Bra va? Här nedan ser ni några av mina favoriter. Om ni tänkt köpa ny matta, passa på nu. Eller en sittpuff, världens bästa möbel tillsammans med sideboardet. En puff kan du ha som soffbord, i hallen, bredvid soffan, bredvid fåtöljen eller i walk in closeten. Svin bra möbel mao.

Grå sittpuff i sammet HÄR

Blå slät sammetspuff HÄR Denna är sååå fin tycker jag. 

En riktigt stor (250×350) matta med glans HÄR

En matta med glans ger mer liv. Jag älskar min glansiga matta. 

Samma matta finns även i en rosa härlig färg HÄR 

Jotex har såklart många härliga matt-alternativ. Kika in HÄR

Och jag får ofta frågor om mattor. Mina bästa tips är:

-Välj inte för liten matta. I ett vardagsrum är 2×3 meter en bra stl. Mattan ska rama in, inte ligga som en liten plätt i mitten.

-Lägg en slant på en riktig matta med kvalite. Mattor är dyrt och du ska leva med den länge men det är värt det kan jag säga. Jag har haft både billiga och dyra mattor.

Kram på er. Imorgon är det redan torsdag. Shit pomefritt va dagarna går. Jag stylar världens snyggaste 2 rok i slutet på veckan. Häng med på insta story vettja.

/Marit

Inlägget Jotex 25% dök först upp på Marit Orrebo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *