Hair Renewal serum

[Blogginlägget är i samarbete med Swiss clinic och innehåller reklamlänkar]

 

Hair Renewal Serum är en kosmetisk behandling med aktiva ingredienser som både minskar håravfall och stimulerar dina hårsäckar för att få ett friskare och mer livfullt hår”

Hair Renewal serum hittar du HÄR 

Serum, jag älskar alla typer av serum.

Mitt ansikte klarar sig inte utan favoriten från Estee lauder, mina fransar blir långa och tjocka av fransserumet Combinal och nu har mitt hår äntligen fått ett eget serum. Jag har bara använt det i 2-3 veckor, men eftersom jag hittills älskat alla produkter från Swiss clinic så är jag väldigt förväntansfull.

Jag vill berätta att jag är väldigt stolt över mitt samarbete med Swiss clinic och jag har hittills inte testat en enda produkt som jag inte fortsatt använda. Och tittar man på deras hemsida så har dom några riktigt härliga ambassadörer som också står bakom deras produkter.

Serumet ska användas dagligen i 2-4 månader. Håret blir inte ”flottigt” utan torkar in utan att det syns. Jag har det i håret varje kväll när jag bortstar tänderna. Jag drar pippetten i hårbotten runt om mwdans jag lutar huvudet bakåt en aning och känner hur serumet fördelar sig i hårbotten eftersom det är ganska lättflytande.

Ni som följt mig ett tag vet att jag klagat på väldigt mycket håravfall efter skilsmässan och att mitt hår inte riktigt ”kommit tillbaka” efter det. Jag försöker vara snäll mot det och inte använda plattång mer än ett par gånger i månaden. Jag kör inpackning och bra schampo.

Men nu ska jag ta det till en nivå till. Jag önskar så jag kunde få tillbaka mitt hårsvall jag hade förut. Mitt hår växte verkligen supersnabbt och var hur tjockt som helst. Det är ju så att ibland så slutar hårsäckar att producera hår utan att hårsäcken dött, den lägger sig i ”vila” Men detta serum väcker hårsäckarna till liv igen.

Hårserumet, som fungerar på både kvinnor och män, innehåller ett innovativt hårväxtkomplex med aktiva ingredienser som påverkar cellerna såväl i tillväxtfasen (anagena fasen) som i vilofasen (telogena fasen). Resultatet blir motverkat håravfall och ökad hårväxt i vilande hårsäckar”

 

/Marit

Inlägget Hair Renewal serum dök först upp på Marit Orrebo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *