Önskelista Alfred

Vår lilla Alfred fyller 1 år på påskafton! Alltså jag fattar ingenting, han var ju nyss en liten bebis med kolik och nu är han världens gosigaste och härligaste lilla kille. Jag säger alltid att tiden går fort men det här året har verkligen susat iväg.

Vi har så mycket leksaker och prylar från August och andra barnet får ju ärva väldigt mycket. Vi har inte köpt så mycket som endast är till Alfred, så nu till 1 års dagen är det dags för lite egna saker. Jag samarbetar med Babyland och de har verkligen ALLT för  små och stora barn. De är några utav få som alltid har fri frakt. Bor man i Stockholm kan man få hemleverans samma dag om man beställer innan kl 14. Väldigt smidigt! Här kommer en liten önskelista inför hans första födelsedag.

// Sötaste spargrisen // Badrock // Ljuvliga sängkläder i Linne med volang // Maracas // Träklossar // Blommigt lakan //

Inlägg i samarbete med Babyland

Inlägget Önskelista Alfred dök först upp på Josefin Netz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *