PÅSKPYNTAD RING

I vårt förra instagraminlägg ställde vi frågan om vad ni trodde om en påskpyntad ring. Tack för responsen! Ni kanske är nyfikna på hur det blev och i så fall får ni några bilder att hålla till godo med här.

Tänkte först att det skulle vara fler fjädrar men drog åt blommor och grönt istället -såklart! Årets påskfärg blev rosa. Söta vaxblommor och ett färgat ljus piggar upp lite i det trista vädret. Gillar ni ringen eller kanske den fina lilla vasen nedan hittar ni båda på Ängshems Inrederi -mysigaste webbutiken ni kan hitta!

Nä, om en skulle ta och testa att färga några ägg eller baka en paj eller städa… eller kanske en kopp kaffe först!

Lite tidig GLAD PÅSK på er!

/Olivia

Inlägget PÅSKPYNTAD RING dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *