Ögonfransserum

 

Hej raringar.

Jag fick så otroligt många frågor om ögonfransserumet jag använder, så jag gör ett eget blogginlägg om det tänkte jag. Det är verkligen hur bra som helst. Jag har testat flera stycken på marknaden eftersom mina ögon inte klarar av lösögonfransar. Men detta är grymt bra.

Det kommer från Combinal är det enda som funkat på mig. Det säljs inte på nätet någonstans (vad jag hittat i alla fall) Utan säljs på salonger. Jag köper mitt serum i Säter på Paus by Linda. Det kostar 1295:- men det är så drygt så det räcker 6-8 månader. Om ni Mailar Linda@pausbylinda.se så tror jag hon kan skicka på post om ni är intresserade.

Jag stryker på det som en eyeliner på kvällen innan läggdags, detta gör jag varje dag i 6-8 veckor. Då kommer du se en rejäl skillnad och behöver bara underhålla med serumet 1-2 ggr i veckan. Sen fixar Pernilla, som också håller till på samma ställe, lashlift på mig. Detta räddar mig otroligt mycket på vardagarna när jag inte sminkar mig så mycket. Men alltså, ser ni längden på mina fransar??? Jag får komplimanger varje dag för dom.

/Marit

Inlägget Ögonfransserum dök först upp på Marit Orrebo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *