Påskris med fjädrar

[Blogginlägget innehåller är ett samarbete med Ellos och innehåller reklamlänkar]

 

Hej på er

Påsken närmar sig och det ska bli underbart. Anledningen till det är för att vi kommer åka till stugan i Vemdalen och vara där hela påsklovet. Jag toklämgtar efter backarna där, myset vid brasan, kortspel och bastu. Älskar hur ska familjen umgås och verkligen har tid för varandra när vi är där. En sån skillnad mot vardagen och alla måsten. Det ska bli heeelt magiskt. Vi åker redan imorgon em, och idag fick jag höra att Maximilian gjort illa foten på jympan igår. Hela stortån och lite grand av foten är svullen och blå…. Kan hända han måste röntgas. Så vi får se om det blir någon skidåkning för honom nästa vecka. Ja ja, mysa får vi göra i alla fall.

Även om vi ska åka bort ville jag ha lite påskris med fjädrar i hemma. Det hör liksom till.

 Han ni hängt med i debatten om fjädrarna, ska jag vara ärlig så är jag lite dåligt påläst. Men pojkarna har informerat mig, dom vet mer än mamman. Sagt och gjort, jag åkte till Sahlins struts och köpte fjädrar. Ett lokalt ställe där dom föder upp strutsar och där kan jag lova, där är det inte en enda struts som far illa eller lider. Fjädrarna kommer från strutsar som antingen tappat dom eller som slaktats. Där tar man hand om precis allting på strutsen. Och dom avlivas på

Vi brukar åka till Sahlins på sommaren och äta strutsburgare och strutsglass, titta på strutsarna och mysa runtdr på gården, tips om du befinner dig i Borlänge/Dalarna området. Deras storsäljare är dammvippan med strutsfjädrar. Den är så himla fin, en lyxvippa liksom.

Sahlins struts.se

 

Vasen kommer från Ellos home och du hittar den HÄR En av mina favorit vaser. 

Inlägget Påskris med fjädrar dök först upp på Marit Orrebo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *