Min Levis

 

Min Levis

Han är den knasigaste, tokigaste, drygaste, gosigaste och roligaste ungen jag vet.

Vem kommer på idén om att göra en mistel-mössa liksom, Hahah? ”För att få pussas”

 

Igår berättade han att han haft en flickvän 1/2 dag….. Jaha, svarade jag. Bara en halv dag?

”Ja, hon frågade chans och jag sa Ja. Men sen visste jag inte om jag skulle vara extra snäll, rolig, busig, retsam eller hålla upp dörren eller nåt….. Det blev så himla förvirrat bara så jag gjorde slut. Jag tror jag fick inre stress”

Hahahaha.

När vi åkte till Vemdalen börjar ungen ropa att han måste kissa och bajsa NU!!!! Till saken hör att vi precis ätit och alla har blivit tillfrågade om dom behövde gå på toa, alla sa nej. Så när Levis hojtat ett tag så säger Pär, KNIP, iallafall till Sveg.

Ja herregud, det händer alltid saker runt denna unge. Både roliga och ibland lite mindre roliga. Han är min lilla virvelvind, min Levis.

/Marit

Inlägget Min Levis dök först upp på Marit Orrebo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *