Tips till håret

 

Hejsan 

Kikar in en snabbis från semestern i fjällen för att tipsa om en ny favorit hår produkt. Jag älskar ju mina kalla och varma slingor i håret och för att behålla dom har jag hittills använt Mr Smith ”blond” inpackning som är en silver inpackning, färgen är såklart jätte lila och man blir tom lite färgad i händerna vid användning.

Jag använder den 1 gång i veckan och låter den sitta ca 15-20 min. Nu har Redken släppt ett silver schampo som är superbra, tips tips till er som inte vill att era blonderade slingor ska bli halmiga i färgen mellan frisör gångerna. Ni vet när man får en sån där dassig färg på håret, nej, det vill vi undvika så mycket det bara går, eller hur?

/Marit 

Inlägget Tips till håret dök först upp på Marit Orrebo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *