Påskbad i köket och veckans planer

Under påskledigheten tog de här två godingarna ett bad i köksvasken medan jag snittade om min fina blombukett. Absolut succé på att få bada i köket, de var en anings mindre när de gjorde detta sist…

Vad som dock är mindre succé är att lilla loppan sov dåligt ännu en natt. Så vardagsrumsgolvet och jag börjar bli kompisar och jag kan stoltsera med att kunna leka med kylskåpsmagneter under halvsovande former.

Det är tisdag idag men känns som måndag och så här ser veckans planer ut:

Onsdag

Hemmadag och jag ska beta av massor på min evighetslånga to-do-list. Och så ska båda jag och tjejerna klippa oss (inte samtidigt dock, det hade aldrig blivit en angenäm stund).

Har sådan beslutsångest över om jag ska sätta om mitt Hairtalk som planerat eller om jag ska pausa en stund.

Torsdag

Jobba, jobba och jobba. Plus rassla fram en födelsedagspresent inför lördag.

Fredag

Jobba, luncha och inte glömma att hämta ut tjejernas pass. De har legat leveransklara hos polisen ett tag nu men undertecknad har bara inte riktigt fått tummen ur…

Lördag

Andreas fyller år och vi ska fira med både lunch och middag. För att göra en lång historia kort så hade jag först planerat att dra ihop en överraskningsfest för honom men så råkade det slinka ur honom att han inte var så sugen på något stort firande. Så nu blir det mindre.

Söndag

Hämta hem tjejerna som kommer ha sovit över hos mormorn eftersom vi middagsdinerat ute kvällen innan.

Och så ska vi *trumvirvel* packa inför semestern. Nu är det nämligen bara en vecka tills vi åker till Gran Canaria för att (förhoppningsvis) få lite sol på nosen och bada, bada och bada.

Har dock lite svårt att fokusera på vad vi kommer göra där då min flygrädsla (som kommit på äldre dagar) spökar och jag mest undrar hur vi ska komma dit. Och så har jag på förhand lite dålig klimatsamvete, känns väl aldrig roligt att ”bidra” med en flygresa.

Förresten Rum21 utökade dagarna på kampanjen på barnrum som jag skrev om HÄR. Nu gäller rabatten om 15% t o m 5/4 och ny (mycket enklare) rabattkod finns. Har uppdaterat förra inlägget med den nya rabattkoden —> HÄR hittar ni inlägget. 

Inlägget Påskbad i köket och veckans planer dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *