Tvätt tvätt tvätt

[Blogginlägget innehåller reklamlänkar]

Hejsan

Jepp, här har jag tillbringat en stor del av fredagskvällen, haha. Sorterat och tvättat skitiga kläder efter 5 personer som varit i fjällen i 7 dagar….. Det blir ju några maskiner. Tur jag har sonos här inne, älskar sonos. Vi har det i hela huset och det är bland det bästa vi köpt. Alla kan välja sin egna musik i sina egna rum, detta är tydligen mitt…. Nejdå

Tvättkorg där jag får plats med massor av tvätt från Ellos, HÄR Den är så fin. 

I loppisfyndade glasvaser har vi samlat snäckor och stenar från våra resor. Mysigt sätt att spara reseminnnen på. 

Vår tvättstuga är ju kombinerat badrum/tvättstuga. Funkar jättebra faktiskt  

Tvättmedels förpackningar är ju inte snygga, därför häller jag upp pulvertvättmedel i glasburk. De flytande tvättmedlen och sköljmedel står i skåpen ovanför. Jepp, vi har flera, ett för våra sportkläder, ett för våra cashmere plagg tex.  Detta är ju min mans specialité, han driver 2 företag som säljer tvättmedel och ett företag som tillverkar tvättmedel (man borde tycka det skulle vara han som tvättar, men icke) Jaja, därför får han laga all mat. Det funkar jätte bra. Jag vägde upp all tröktid i tvättstugan med champagne och musslor nu efteråt. 

 

Återigen får jag den där tomma känslan efter att vi varit allihopa en hel vecka med varandra. Tillbringat varenda stund med och haft det helt underbart. Ja, alltså det är klart jag gnällt och tjatat på grabbarna flera gånger per dag när dom tjafsar och suckat åt Thea som slänger kläder omkring sig. Men att få vara tillsammans som en familj under längre tid är bara 1 helg varannan vecka, jag uppskattar det så otroligt mycket varje gång.

Och lika tomt blir det varje gång barnen åker till sina andra föräldrar. Jag känner saknad på en gång, det är sant. Direkt Thea åker till sin mamma och säger hejdå till oss och när jag lämnar grabbarna till sin pappa så blir jag helt tom. Jag vill alltid att ”hejdå-stunderna” ska gå så fort som möjligt, vill aldrig dra ut på det. Puss, kram och hejdå. Vi ses om en vecka…..  Jag vet att ni är fler som känner lika som jag och det är skönt att veta, att man inte är ensam

/Marit

 

Inlägget Tvätt tvätt tvätt dök först upp på Marit Orrebo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *