HERE COMES THE SUN

Herre-jissus. Denna dagen, ett liv. Citerat av Farbror Melker i självaste Saltkråkan. Innergårdsvårstädning med jordiga händer och rostiga spadar. Frukost i form av farmors nybakade valnötsbröd under en himmel som var overkligt blå. Färskpressad apelsinjuice smakar bättre när solen är framme, konstaterade vi idag. När vi ätit upp och kokat ännu mera kaffe och fixat i det som vi kallar för vår trädgård så startade vi grillen. Slängde ihop en enkel sommar-potatissallad på färskpotatis och dijonsenap. ”Att en enkel vanlig potatis kan smaka så här bra!!!” utbrast Julia bakom sina solglasögon. Fullpott. Allt smakar bättre när solen skiner. Visst är det så? Sedan satt vi kvar. Tills solen försvann bakom tegelhusen. Sedan satt vi kvar en liten stund till. Jag, Julia, Gabriel och så Filip när han kom hem från jobbet. En söndag jag sent, sent, kanske aldrig, kommer att glömma.

Inlägget HERE COMES THE SUN dök först upp på kajsasven.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *