En sjukling två dagar innan avfärd

Japps, denna morgon vaknade den där lilla loppan i soffan med 39,4 i temp och jag tänkte ”nooooooo” tillsammans med ett avgrundsvrål. Den är nämligen två, eller i skrivande stund kanske vi till och med kan skriva en, dag tills vi åker på semester.

Inte så jippi. Hon verkar dock ”bara” fått feber och vi har inte märkt några andra symptom (öron, hals osv) så vi håller alla tummar vi har att hon piggnar på sig så vi kan åka.

Och framför låg packningen i prydliga högar. Den blev lite mindre prydlig när jag gick ifrån det mer organiserade sättet att omsorgsfullt välja ut olika outfits till att lite på fri hand riva ut saker som ”väl kunde vara fint att ha med” nu på kvällskvisten.

Dagens planer gick ju inte riktigt som vi tänkt oss så det blev lite ont om tid. Får nog sätta mig på väskan om jag ska lyckas stänga den…

Och på tal om ont om tid… Än så länge har vi kvar:

• Hämta ut tjejernas pass (vem gör det först dagen innan avresa??)

• Beställa till frukostbuffé på resan som jag glömde vid bokning (vem gör det först dagen innan avresa??)

• Sortera ut minneskortet på kameran (vem gör det först dagen innan avresa??)

Sedan finns det fixa reseapotek, packa handbagage, välja ut Pixi-böcker till tjejerna, tanka hem film till iPaden och lite annat smått och gott på att-göra-listan.

Det finns en anings stress med i bilden helt enkelt men där i mellan tänker jag ”äsch det löser sig”. Så ja, det löser väl sig på plats annars antar jag?

Inlägget En sjukling två dagar innan avfärd dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *