AND WAY DOWN WE GO

Lite tankar just nu.

Citronvatten är underskattat. Man vet ju sedan länge hur bra det är för kroppen att kicka igång dagen med det. Så nu har jag en ny vana. Mamma och pappa befinner sig i ett soligt Nerja, vilket får mig att längta bort till långweekends med pittoreska gränder, croissanter och lokalt rödtjut. På tal om det! Vi har ju bokat en resa till slutet av maj. Hihi. Det tar vi i ett annat inlägg. Men ledtråd… Sei biglietti per Bergamo, per favore. Nu när SMHI har lite bättre att komma med så innebär det också att min skjort-säsong kan starta igen. Skjorta och blåjeans är vår för mig. Vad har jag ens på mig på vintern!!! Recept. Jag måste bli bättre på att leta fram härliga inspirerande recept och sedan laga rätterna. Jag är bra på att ta kort på olika pastarecept i någon tidning som ligger där hemma, ”som jag kan prova laga vid ett senare tillfälle”. Men det där senare tillfället har bara skjutits upp. Den här våren ska jag verkligen prova laga mer ny mat. Dags att hämta en kopp kaffe och hitta fokus igen. Hej!

Inlägget AND WAY DOWN WE GO dök först upp på kajsasven.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *