VLOG 1 / Q/A

Hörrni! Jag hade ju en liten frågestund för lite sen. Och i stället för att sitta och skriva alla svar i ett tråkigt A4-dokument så kände jag att det var dags att testa ett nytt format. Jag vet verkligen inte om Youtube kommer vara min grej. Detta var kanske första och sista gången som jag satt och pratade med en kamera. Känns lite halvstelt att prata med ett stativ när man är hemma själv. Och så får man lite puls och handsvett så där som när man skulle hålla i en redovisning i skolan. Men samtidigt kul att testa något nytt och redigeringen är ju the best part. Men under redigeringen har jag på riktigt suttit med händerna över ansiktet flera gånger och fått panik på mig själv.. ”Är det så här jag ser ut!!!” och ”Herregud hur pratar jag!!!” och ”Aeeee vad säger jag???” Jag förmodar att det är en vanesak. Insett hur breee dialekt vi har här nere.

Nu ska jag fixa lite käk. Halloumisallad får det bli.

Inlägget VLOG 1 / Q/A dök först upp på kajsasven.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *